Bohuš Matuš Přítelkyně : Bohuš Matuš se pochlubil, jak jeho přítelkyně peče: "Musím ... : To se však nedá říci o otci mladé slečny.

Bohuš Matuš Přítelkyně : Bohuš Matuš se pochlubil, jak jeho přítelkyně peče: "Musím ... : To se však nedá říci o otci mladé slečny.. Už předem avizoval, že jiné. Myslím, že hodně se těší i rodiče lucinky, že budou babi a děda v mladém věku. Zájem medií teprve patnáctiletá lucie špatně snášela, což vedlo ke zhroucení a musela zůstat v nemocnici tři dny na kapačkách. Zpěvák bohuš matuš nedávno oslavil své 47. Po rozchodu s nikolou mladší o osmnáct let zalovil v mnohem mladších vodách.

Zpěvák je totiž stejně starý jako její maminka. Myslím, že hodně se těší i rodiče lucinky, že budou babi a děda v mladém věku. A to i přestože trachtace skončila v nočních hodinách. V budoucnu by ale velmi ráda byla manželkou. Známý zpěvák bude totiž tátou a bude shánět kočárek.

FOTO #5: Bohuš Matuš a jeho těhotná přítelkyně. - eXtra.cz
FOTO #5: Bohuš Matuš a jeho těhotná přítelkyně. - eXtra.cz from www.extra.cz
Bude to přesně v den, kdy se dívka před zákonem změní v dospělou. Proto taky hrál velké role ve všech významných muzikálech. Ví se o něm víc než dvacet let. Jak jsme vás informovali, bohuš matuš je znovu zadaný. Kvůli velkému věkovému rozdílu jsou bohuš a lucie často terčem kritiky. Bude to přesně v den, kdy se dívka před zákonem změní v dospělou a oslaví tak osmnácté narozeniny. Téma bohuš matuš přítelkyně na wiki.blesk.cz. Ta dostala krásné české jméno a také příjmení po tatínkovi

V hledišti vedle nejvěrnějších posluchačů nechyběla ani jeho přítelkyně lucinka (16), se kterou se těší na prvního potomka.

Lucie palkaninová má stále ještě status přítelkyně. Bohuš matuš dostal vánoční dárek už s předstihem. V červenci roku 2020 bylo oznámeno, že se svou přítelkyní lucií očekavají narození holčičky. Bohuš matuš si oblíbil alkohol a zamotával se do mediálních kauz, které lidi pobuřovaly. Přítelkyně bohuše matuše neunesla nátlak a skončila na kapačkách. Jsou to už tři roky, co se na veřejnosti začal bohuš matuš objevovat po boku tehdy 15leté lucinky. Jeho umělecké jméno bohuš matuš pro něho vytvořila herečka a textařka gabriela osvaldová. Bohuš matuš přišel v šestnácti o panictví s matčinou kamarádkou lucie promluvila o tom, co se jí na bohušovi líbí. „jméno vymyšlené ještě nemáme, na to je brzy. Už předem avizoval, že jiné. Rozhodli jsme se, že budeme rodina, potvrdil blesku bohuš matuš. Důvodem je jeho vztah s o třicet let mladší přítelkyní lucií (16) a nově i matušův výrok o tom, že kvůli pomluvám zašel s novou partnerkou k lékaři pro písemné potvrzení o tom, že je ještě panna. Mladinká přítelkyně (16) bohuše matuše (46) se pochlubila prstýnkem 27.

Bohuš matuš je hrdým otcem. Zpěvák je totiž stejně starý jako její maminka. Úplně všechno, řekla mladá dívka. Výborně spolu vycházíme, hlavně s maminkou, usmíval se matuš. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už zbývá jen říci si sladké ano.

Bohuš Matuš se konečně dočkal. Jeho mladičká přítelkyně ...
Bohuš Matuš se konečně dočkal. Jeho mladičká přítelkyně ... from www.aplausin.cz
Matuš prozradil, že při výběru jména myslel na svou kolegyni natálii. O 30 let starší bohuš matuš jí slíbil, že si ji vezme v den jejích osmnáctých narozenin. Málokdo ale tušil, podle koho jméno vybírali. Bohuš matuš je hrdým otcem. Po rozchodu s nikolou mladší o osmnáct let zalovil v mnohem mladších vodách. A vzhledem k tomu, že mladičká slečna muzikálového zpěváka má v těchto měsících prázdniny, vyvezl ji její o 29 let starší partner k moři. V hledišti vedle nejvěrnějších posluchačů nechyběla ani jeho přítelkyně lucinka (16), se kterou se těší na prvního potomka. V budoucnu by ale velmi ráda byla manželkou.

Jejich soužití je velmi kontroverzní.

Bohuš se nikdy netajil s tím, že by miminko chtěl. Na bujarém večírku, který se odehrál na matušově zahrádce, pochopitelně nechyběla těhotná přítelkyně známého umělce lucie palkaninová (17). Května chtějí bohuš matuš a jeho přítelkyně lucie (17) vstoupit do svazku manželského. Bohuš matuš je hrdým otcem. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už zbývá říci si sladké ano. Zpěvák bohuš matuš oslavil před pár dny své 47. Zpěvák je moc rád, že jeho přítelkyně pod srdcem nosí holčičku, o které už teď tuší, že bude divoká. A vzhledem k tomu, že mladičká slečna muzikálového zpěváka má v těchto měsících prázdniny, vyvezl ji její o 29 let starší partner k moři. Ta se se stávající situací vyrovnala dobře. Tak si našla někoho, kdo jí to přání splní. Ta redaktorovi expresu poskytla několik fotografií z mejdanu a detailně popsala, jak oslava probíhala. „doufám, že mě okolí přestane brát jako dítě, věří žena, která už pomalu začíná být alergická na oslovení lucinka. Úplně všechno, řekla mladá dívka.

Zpěvák bohuš matuš (45) se v posledních dnech opět často objevuje na stránkách bulvárních magazínů. Lucka to špatně snášela, ten zájem. Zpěvák bohuš matuš (47) pojmenoval dceru, kterou má s mladinkou lucinkou, natálie. Mladinká přítelkyně (16) bohuše matuše (46) se pochlubila prstýnkem 27. Bude to přesně v den, kdy se dívka před zákonem změní v dospělou.

Zpěvák Bohuš Matuš slaví 47. narozeniny: Nakonec uznal, že ...
Zpěvák Bohuš Matuš slaví 47. narozeniny: Nakonec uznal, že ... from zivot.org
Bohuš matuš a jeho přítelkyně lucka pojmenovali dceru po natálce grossové. A je to ještě vůbec etické, aby pán ve skoro padesáti letech chodil s patnáctiletou slečnou? Výborně spolu vycházíme, hlavně s maminkou, usmíval se matuš. Zpěvák bohuš matuš oslavil před pár dny své 47. Jeho umělecké jméno bohuš matuš pro něho vytvořila herečka a textařka gabriela osvaldová. Ta se se stávající situací vyrovnala dobře. Bohuš matuš se za pár měsíců stane otcem. Před pár dny oslavil bohuš matuš (47) své 47.

Bohuš matuš přišel v šestnácti o panictví s matčinou kamarádkou lucie promluvila o tom, co se jí na bohušovi líbí.

Bohuš matuš si oblíbil alkohol a zamotával se do mediálních kauz, které lidi pobuřovaly. Teprve patnáctiletá přítelkyně bohuše matuše nesměla chybět na oslavě jeho čtyřicátých pátých narozenin. Stejně jako fakt, že po svém boku měl vždycky mladinké přítelkyně. Vztah zpěváka bohuše matuše (45) a lucie (15) skončil stejně rychle, jako začal. Jeho přítelkyně mu porodila dceru. Podle mnohých poměrně nesourodý, tajil tím, kdy má termín porodu, nakonec se přeci jen bohuš matuš pochlubil narozením dcerky. Narozeniny a jeho milovaná lucinka (17) mu přichystala neplánovanou rodinnou oslavu. Matuš prozradil, že při výběru jména myslel na svou kolegyni natálii. Na začátku prosince se stal poprvé otcem, jeho přítelkyně lucinka porodila holčičku natálku. Lucie palkaninová má stále ještě status přítelkyně. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už zbývá říci si sladké ano. Po rozchodu s nikolou mladší o osmnáct let zalovil v mnohem mladších vodách. Ta redaktorovi expresu poskytla několik fotografií z mejdanu a detailně popsala, jak oslava probíhala.

Nikdy bych se s ní sám nerozešel, mám j rád, je velice citlivá, ale nemůžu jít dát to, co ona chce bohuš matuš. Po řadě úspěchů ale přišel pád.

Posting Komentar

0 Komentar